varför får bara jag ha kvinnliga assistenter?

Jag undrar en sak. Varför får jag bara ha kvinnliga assistenter?
Okej, män är oftare pedofiler än kvinnor och jag förstår den synvinkeln hos cheferna. Jag menar bara om man tänker så drar man alla män över en kant. Det finns många bra killar som jobbar på elevhem. Jag har egen erfarenhet av det. Angered rh gymnasiet elevhem mellan 2003-2007. Där bodde jag under terminerna och jag kände inget obehag när dom hjälpte mig klä på mig osv. Dom var personal ju.

Vad är skillnaden på då och nu? Okej, nu bor jag i en lägenhet och assistenterna jobbar ensamma. Det är mer "riskabelt". Fast egentligen inte för på elevhemmet jobbade man själv när man klädde på mig så dom skulle I princip kunna göra vad som helst...


Förstår någon varför jag ställer den här frågan?

Jag tycker det är konstigt att jag inte får ha manliga assistenter när tex elevhem anställer manliga...

Jag stör mig lite på det när jag vill ha manliga assistenter för jag är en killig tjej.


Gillar

Kommentarer

I dag har jag ångest

Idag känns det som jag ska gå sönder. Jag menar att jag har sån ångest. Jag känner mig ofta ensam som jag har skrivit i inlägg innan men idag är det något djupare.

Jag vet inte hur jag förklara så ni förstår. Jag har ångest för att jag är ensam, alltså ingen pojkvän. Mina föräldrar börjar bli gamla och jag har funderat länge över när dem dör. Vad blir det av med mig, vem tar hand om mig osv. Dem frågorna har jag haft länge men idag insåg jag hur gamla dem faktiskt är. Det skrämmer mig som fan..

(Jag skriver INTE om min psykiska ohälsa för att få uppmärksamhet, jag skriver delvis för att skriva av mig själv och delvis för att andra ska känna igen sig)

Gillar

Kommentarer

till Min assigrupp.

Min assistentgrupp betyder frihet. Utan dem hade jag antagligen varit "inlåst" på ett gruppboende. Jag säger inlåst för det hade varit så för mig. Jag vet att jag tar assistenterna ibland lite för givet. Jag blir så trött på att ha er här 24/7 365 dagar om året.


Till min assistentgrupp

Jag tycker om er även om jag blir arg på er. Det är inte så att jag inte gillar er även om jag säger att jag Inte gillar er. Jag blir så bara så frustrerad på att ha er här och inte kunna vara som "vanlig människa".

Gillar

Kommentarer