Nystart på min blogg

Jag tänkte att jag kunde börja om på bloggen så jag raderade inläggen men behöll några som blev bra. Jag tyckte det var för mycket psykisk ohälsa och för lite hur det verkligen är att heta Caroline.

Varför kan ingen se mig?

Jag ska berätta för er Hur folk kan bete sig mot mig på stan.

Jag kan stå jämte men hen kan du fråga mina assistenter "hur är det med henne?" eller den andra "vad ska hon ha?".

Jag är inte dum i huvudet bara för att jag har ett funktionshinder. Jag kan svara själv om man frågar mig.

Det är aldrig ok att prata om någon när hen är med. Man ska prata till personen i fråga även om hen har ett gravt funktionshinder. Det är en mänsklig rättighet.

Gillar

Kommentarer

varför får bara jag ha kvinnliga assistenter?

Jag undrar en sak. Varför får jag bara ha kvinnliga assistenter?
Okej, män är oftare pedofiler än kvinnor och jag förstår den synvinkeln hos cheferna. Jag menar bara om man tänker så drar man alla män över en kant. Det finns många bra killar som jobbar på elevhem. Jag har egen erfarenhet av det. Angered rh gymnasiet elevhem mellan 2003-2007. Där bodde jag under terminerna och jag kände inget obehag när dom hjälpte mig klä på mig osv. Dom var personal ju.

Vad är skillnaden på då och nu? Okej, nu bor jag i en lägenhet och assistenterna jobbar ensamma. Det är mer "riskabelt". Fast egentligen inte för på elevhemmet jobbade man själv när man klädde på mig så dom skulle I princip kunna göra vad som helst...


Förstår någon varför jag ställer den här frågan?

Jag tycker det är konstigt att jag inte får ha manliga assistenter när tex elevhem anställer manliga...

Jag stör mig lite på det när jag vill ha manliga assistenter för jag är en killig tjej.


Gillar

Kommentarer

Att va talskadad

Det är oerhört jobbigt att vara talskadad. Jag använder bokstavskarta så jag måste vänta på att någon tolkar. Det är det jobbigaste med min talskada, att jag inte kan prata när jag vill.

Tex när jag är arg, då kan man "ta bort" min röst. Det tycker jag inte är okej, ni som kan prata får prata när ni är arga men jag måste ha någon som tolkar.

När någon säger att jag ska vänta blir jag lite sur för att är det rätt att jag ska vänta? Jag menar är det rättvist att jag ska vänta bara för att jag är talskadad och behöver hjälpmedel för att prata? Ni kan prata direkt när ni vill men jag måste ha en hjälp.

Gillar

Kommentarer